Algemene informatie

De tenielgroep van ’T AOL VOLK speelt “Wied Vort” geschreven door Anne Doornbos in het seizoen 2022-2023 weer na 2 jaar  niet vanwege corona.

Wied vort’, geschreven door Anne Doornbos, gaat over een echtpaar dat gestopt is met het boerenbedrijf. Hij is een zorgboerderij begonnen en zij een bed en breakfast. Voor dat laatste komt, zo weet ze, een inspecteur van de ANWB langs. Maar ze weet niet wanneer en de inspecteur maakt zich ook niet bekend. Dus elke gast kan die inspecteur zijn. Is het het echtpaar dat voor de kraanvogels in het Bargerveen komt? Of de vrouw die een paar dagen komt wandelen in Drenthe? En dan is er nog de nieuwe buurman, die uit Amsterdam komt en een grote voorkeur heeft voor eenzame vrouwen. Wat voert die in zijn schild?

En de hulpboer, die het goed bedoelt en de hardhorende oma die op het erf woont, maken de dingen ook al ingewikkelder dan ze zijn…

De volgende optredens staan gepland:

3 februari — De Schaapsberg in Musselkanaal
10 maart — Hofsteege in Grollloo
24 februari — Noorderbak in Roswinkel
3 en 4 maart — Wielens in Noord-Sleen

5 maart –Atlas Theater in Emmen

Onze leden kunnen de matineevoorstelling van “Wied vort” op 5 maart in het ATLAS-theater bezoeken tegen een gereduceerde prijs van € 10,–. (voor niet leden € 17,50 inclusief pauzedrankje )
Op deze middag verlenen ook de dansgroepen medewerking.

In de overige zalen is de entreeprijs € 14,50 maar dan zonder pauze consumptie.